*Nettavisen* Nyheter.

Søker nye arbeidskamerater

Aktiv pensjonistgjeng i Holmenkollen ønsker nye kollegaer. Kriteriene er god humor og godt humør.

Holmenkollen: Siden midten av 1980-tallet har pensjonistgjengen jobbet med forefallende arbeid i Holmenkollen. De pleide å være 12 stykker, men på grunn av høy alder er de i dag kun seks stykker. Dette ønsker de å gjøre noe med, og håper at noen har lyst til å ta kontakt.

Gruppen møtes mandag, tirsdag og onsdag. Arbeidsdagen er fra klokken 08.30 - 15.00, men det er ingen møteplikt. Arbeidsoppgavene er forefallende arbeid i Holmenkollen som snekring, maling, rydding, måke snø, holde flagglageret i orden og vedlikeholde stuene i marka.
- Vi lager planer over hva som skal gjøres, og så velger man selv hva man ønsker å gjøre. Man mottar også en liten godtgjørelse for arbeidet man utfører, sier Rolf Bårdstu, som er helse, miljø og sikkerhetsansvarlig i gjengen.

I tillegg blir man igodesett med arbeidstøy. Hvis man ikke er med som frivillig på Holmenkollens forskjellige skiarrangement, kommer man inn gratis.
- Min oppgave er å legge opp til et godt miljø, og sørge for det sosiale. Det betyr mye å komme hit. Mange synes det er bedre å komme hit enn å sitte hjemme, forteller Bårdstu.

En av de eldste i gjengen, Truls Lunde, har vært med i 13 år. Han savner det sosiale som gruppen pleide å gjøre sammen utenfor jobben.
- Før i tiden dro vi til Danmark, men nå har gruppen blitt utvannet. Men vi har gjerne samlinger med god mat og drikke før sommerferien, sier Lunde.
Hvis dette høres interessant ut, kan du ta kontakt med Rolf Bårdstu, 934 20 386.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.