*Nettavisen* Nyheter.

Søknad til sangglade

(F.v.) Urmi Brahmachari, Henriette Holtmann, Kristina Skoric og Magnus Kaspersen er med i Nordstrand ungdomsråd. Den 25. januar arrangerer de konsert for og med ungdom.

Kunne du tenke deg å synge for ungdommene i Nordstrand bydel? Nå har du sjansen.

Sæter: Fredag den 25. januar arrangerer Ungdomsrådet i Nordstrand bydel en ungdomskonsert i "Kjeller'n", ungdomsklubben i bydelshuset på Sæter. Formålet er å bedre miljøet blant unge i bydelen, og samtidig gjøre denne klubben mer kjent.

Kom og syng

I forbindelse med denne konserten oppfordrer Ungdomsrådet leserne om å melde seg hvis de er interesserte i å synge på konserten.

Ungdomstiden er fylt av mange nye erfaringer og ulike valg man står overfor. Derfor er det essensielt at ungdommene har forbilder og idoler å se opp til, som kan være med å påvirke de valgene ungdommene tar. Som det forbildet du er, trenger vi nettopp deg for å rekruttere flest mulig ungdom til denne konserten, sier leder av Ungdomsrådet, Magnus Kaspersen.

Om klubben

Ungdomsklubben Kjeller'n startet opp i mars 2006, som et samarbeidsprosjekt mellom Nordstrand Lions, Nordstrand Vel, Natteravnene på Nordstrand,
Nordstrandspeiderne og Nordstrand ungdomsråd.

Dette ble gjort for å gi ungdommene i vår bydel et godt og trygt ungdomstilbud.

For å få opp besøkstallet og gjøre klubben mer kjent i bydelen, har altså ungdomsrådet bestemt seg for å arrangere en konsert for ungdommene i bydel Nordstrand.

Konserten starter klokken 19.00 og varer til cirka klokken 23 til 24.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.