RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Marius Bjørn-Hansen Ahlsand (12) og Anders Eliassen (10) venter spent på sin tur i løypa mens de koser seg i finværet med familien.
Marius Bjørn-Hansen Ahlsand (12) og Anders Eliassen (10) venter spent på sin tur i løypa mens de koser seg i finværet med familien. Foto: Foto: Anniken Salvesen

Sol og god stemning på Oslo Vinterfestival

Sist oppdatert:
Lørdag åpnet Oslo Vinterfestival med TAC Jr. for de minste. Her får alle som vil mellom 8-12 år mulighet til å kjøre en mini-slopestyleløype med snowboard-legende Terje Håkonsen.

WYLLERLØYPA: Oslo Vinterfestival starter i Wyllerløypa torsdag, da Fabian Stang åpnet festivalen, uten helt å vite hva han åpnet. Etter to dager med kveldsaktiviteter i bakken, er det fullt kjør fra morgen til kveld både lørdag og søndag.

Lørdag startet med The Arctic Challenge Jr., en aktivitet der barna i alderen 8-12 år får delta i en konkurransefri «jam session» med enten snowboard eller twintip.

SE BILDESERIE FRA LØRDAGENS TAC JR. HER!

Terje Håkonsen blir med barna i løypa, og gir tips og triks til deltagerne.

Arrangør Jan Erik Gullaksen mener oppmøtet er veldig bra, og sammenlikner dagen med et tidligere arrangement i Hemsedal.

LES OGSÅ: Klart for storinnrykk lørdag

– Det er 70 forhåndspåmeldte deltagere, i tillegg til andre som henger seg på mer spontant. Dette er veldig god oppslutning, sier Gullaksen.

– Det er ganske jevn fordeling av barn på snowboard og twintip, men kanskje litt større andel gutter enn jenter som deltar i dag. Stemningen er i alle fall leken og gøy, og barna har stort fokus på å gjøre alt mest mulig morsomt.

Lørdag ettermiddag er det finale for snowboard-eliten i The Arctic Challenge. Se panoramabilde av half-pipen her!

SE BILDER FRA RENNSKOLEN LØRDAG!

Delta i fotokonkurransen og vinn kult sportskamera!

Her kan du se video fra Kjetil André Aamods rennskole:

LES OGSÅ FRA OSLO VINTERFESTIVAL:

Her erklærer Fabian et-eller-annet for åpnet

Dette brettet er noe helt spesielt

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere