RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sol og mørke skyer


Postbud Dan Are Rui Christiansen hadde både sol og skyer over seg på runden i Grusveien på Lambertseter i dag.
Postbud Dan Are Rui Christiansen hadde både sol og skyer over seg på runden i Grusveien på Lambertseter i dag. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Mange som er på ferietur langt fra hjemlige trakter, er kanskje spent på hvordan vi har det værmessig her hjemme. Vi skal oppdatere dere.

VÅRE BYDELER: I dag, mandag, regnet det noen dråper på dem som var tidlig ute og luftet bikkja. Men midt på dagen trengte solstrålene gjennom mørke skyer.

Værgudene har imidlertid ikke helt bestemt seg, for de drøye 20 gradene får fart på seg i vindkastene. Meteorologene varsler om bedre sommervær utover i uken.

En av dem som vi møtte ute i dag, var Dan Are Rui Christiansen som er postbud i blant annet Grusveien på Lambertseter. Han regner med større kortmengde etter hvert som feriefolket kommer i gang med å sende hilsener hjem enten det nå er fra en Syden-strand eller hytta på Sørlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere