*Nettavisen* Nyheter.

Solgt 15 liter vaffelrøre

Lukten av vafler spredde seg over hele Majorstuekrysset. FOTO: Adrian Henriksen

Torsdagens OD-dag ble en stor suksess for de fire venninnene som hadde stand på Majorstuen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jentene solgte vafler med stor entusiasme. (F.V) Helga Rafto, Hedda Johannessen, og Helene Berntzen. FOTO: Adrian Henriksen

Majourstuen: De fire venninnnene Helle Nordby(15), Helga Rafto(15), Hedda Johannessen(15) og Helene Bentzen(15) stod torsdag og solgte vafler, til inntekt for funksjonshemmede i Afrika, i strålende sol på Majorstuen.

Solgte mere enn i fjor

–Vi solgte vafler i fjor også, og da gikk det ni liter vaffelrøre, i år har vi solgt unna femten liter så vi har tjent over 3000kroner tilsammen, forteller en fornøyd Helle Nordby, elev ved Majorstuen skole.

Det var ikke et snev av ferdiglaget Toro-røre, her var alt hjemmelaget. I tillegg til vafler solgte de også fristende sjokoladekake.

Salgsguruer

På samme måte som profesjonelle selgere spør de ivrige jentene omtrent alle som går forbi om de vil kjøpe vafler eller sjokoladekake, og de informer på god måte forbipasserende hva pengene går til.

Synes dere det er gøy å stå her å selge?

Ja, det er kjempe gøy! Og vi har til og med laget vår egen OD-sang for å tiltrekke oss enda flere kunder, sier Hedda Johannessen, og gir Lokalavisenes utsendte, som også har OD-dag, en liten demonstrasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.