Gå til sidens hovedinnhold

Solgt nesten to millioner over takst

14 deltakere i budrunden gjorde at boligen i Nordlysveien på Grefsen ble solgt langt over takst.

GREFSEN/KJELSÅS: Det er ikke bare dystert i boligmarkedet om dagen, til tross for prisfall den siste tiden Denne uken ble et arkitekttegnet hus i Nordlysveien på Grefsen, med prisantydning 9.5 millioner kroner, solgt for 11.250.000, nesten to millioner kroner mer enn takst.

Huset har et bruttoareal på 314 m2 og tomt på nesten ett mål, totalt ni rom, hvorav fire soverom. Prospektet skryter av meget god beliggenhet på solrik tomt, i rolig og særdeles barnevennlig villaområde.

I tillegg trekkes det frem en flat hage med stor terrasse og kort vei til både marka og badeplasser.

– Jeg kan bekrefte at vi solgte boligen i Nordlysveien 18, for kr. 11.250.000, i går, tirsdag, forteller megler Kristian Bull i Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Les også: – Nå er optimismen tilbake i boligmarkedet

35 på interesseliste

Han kan videre fortelle at det var én visningshelg, med til sammen to visninger.

– De var godt besøkte, og over 60 prospekter ble levert ut til interessenter. 35 stk havnet på interessentlisten og totalt 14 interessenter kom med bud, forteller Bull.

Kan taksten ha vært vel lav, siden huset gikk så mye over prisantydning?

– Selger hadde fått to andre vurderinger på boligen som lå mellom 9 og 9,5 mill. Taksten havnet på 9,5 mill og det var et fornuftig utgangspunkt i dagens marked, tror Bull.

Hyggelig hus på bra tomt

Han påpeker at det ikke er ofte det selges slike boliger på en såpass god tomt i dette området.

– I tillegg er det et veldig hyggelig hus med god planløsning. Dette salget viser at markedet er villig til å betale godt for de gode objektene som ikke mangler vesentlige faktorer i forhold til segmentet man henvender seg til, avslutter Bull.

Les også: Oslo-megler: – Vi har solgt rubbel og bit. Alt over takst

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre