RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solid trøkk på Ammerud

Torsdag var det rock, rap og høy stemning på Ammerud. Granittrock ble arrangert for første gang i akebakken nedenfor høyblokkene.

Ammerud: Endelig hjemme! roper Warlocks idet de entrer scenen. Rapperne fra Vestli var et av de store trekkplastrene i historiens første Granittrock. Og publikum var strålende fornøyd med både musikk og arrangement.
Dette var veldig bra. Det samler folk i Groruddalen, sier Annicken Stenmark. Sammen med Nikola Rajkovic, Glenn Thomas Engelbretsen og Hanne Pettersen hadde hun kommet for å se Warlocks. Warlocks leverte både nytt og gammelt fra scenen, blant annet de gamle hitene "Takin' ova" og "Flashbacks".
Plateaktuelle Don Martin fra Gatas Parlament rappet også ut sine meninger, både på norsk og engelsk, til Groruddalens store glede.

Aldri før

Det har aldri blitt arrangert noe lignende i Groruddalen før. Jeg synes det var veldig bra, og det trakk flere folk enn forventa, sier Rufael Tesfaghabr. Han hadde kommet for å se Warlocks og venner opptre.
Ajantha Moganadas, Caroline Vijayarajah og Inthujaa Jeyenthiran hadde også kommet for å se Warlocks, og var fornøyd med det de så.
Det var bra det ble satt opp her, sier Ajantha, mens Caroline skryter av showet.
Street Legal, Backstreet Girls, Trendkiller og Sodd Off sto for rocken i akebakken. Alle med røtter i Groruddalen.
I tillegg fikk de lokale bandene Riff, The Swingers og Pictures of Life muligheten til å vise seg frem fra en stor og proff scene.
Granittrock 2005 kan oppsummeres som et vellykket arrangement med trøkk. Vi håper på gjentakelse.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere