*Nettavisen* Nyheter.

Sol,musikk og liv i gatene

Mørk Atmosfære underholdt.

Byens sentrum var fylt til randen av glade, varme, svette og musikkelskende mennesker og artister under musikkfest Oslo, lørdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Samsaya underholdt på morradi scenen.

Klikk på bildet for å forstørre.

SOL: Det var strålende sol på musikkfesten på Christiania Torg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vom serverte musikk og grillpølser på Christiania Torg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Linda Fromeide og Mai Elise Solberg sang og spilte til fansens store jubel på Christianaia Torg. Foto: Anne Marie Huck

SENTRUM: For alle dere som ikke har fått det med seg enda, Radio tango har mistet konsesjonen sin , og får ikke lenger drive radio videre, sier mannen som presenterer banda på scenen på Christiania Torg.

Sola steker, og mennesker klamrer seg fast til øllen rundt Rootsscena, og prøver desperate å finne en flik skygge, hvis det er å oppdrive.

Rock og pølser

Støtt radio tango, står det skrevet på en stor banner som henger på scenekanten. Med andre ord blir det ikke musikkfest uten å minne folket om at Radio tango bør få lov til å leve videre. Sammen med radio 1 har begge radiokanalene mistet konsesjonen sin, til mange musikkfrelstes store forargelse.

Jentene i bandet Vom får et lykkelig publikum til å hoppe i takt med musikken til tekster som Beef burger baby, og mr right..

Kom og spis pølser alle sammen, roper Mai Elise Solberg til folket.

Mennesker sitter og står oppe i fontenen på torget, og flere barn danser og leter etter ballonger.De fire jentene i bandet Vom deler ut gratis ballonger på slutten av den kortvarige, men svært intense konserten. De aller heldigste fikk med seg en hjemmelaget muffins i samme slengen.

Dette er årets fineste dag, sa trommis i Vom, Bente Fagereng.

Morra di

I Rosenkrantz gate er det fullt liv, da Karpe Diem rapper liv i gata, på «Morradi» scena. Samsaya forteller at hun skal spille låtmateriale som enda ikke er gitt ut på noen skive, og dette blir tydelig godt mottatt av det i overkant ganske så unge publikummet. Mens Samsaya rapper seg videre, hører man musikken gjalle fra høyttalerne fra scenen på Rådhusplassen, og et godt sammensurium av musikk flyter og ligger over byen denne strålende lørdagen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.