RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskinnsrock på Urra

To timer forsinket, likevel en fornøyelse for publikum. UrraRock var vellykket.

Uranienborg: Dette er jo tradisjon hos oss, mener Siv Janna Glømmi, som er styreleder for Hamna Fritidsklubb. I dag befinner hun seg på Uranienborg, hun er med på å arrangere UrraRock.

Denne klubben har alltid hatt en musikkprofil, det er lange tradisjoner her. I tillegg var det øvingslokaler her tidligere, forteller Glømmi.
Bak skolen er scenen rigget opp og det er mange oppmøtte.

VOKT var også tilstedet under solen.
Her kan alle komme, det er rusfritt, og det er ute.

Vellykket

Bortsett fra fjorårets UrraRock, er det en stund siden arrangementet har blitt avholdt.
Det kom et bandrom på Majorstuen og da ble mye av musikken flyttet også. Men i fjor fant vi ut at vi ville starte opp ,og det var vellykket, forteller Glømmi.

De voksene på klubben har et godt forhold til både stedet og musikk. De er engasjerte. Dette er noe av grunnen til at de får til så gode arrangementer, tror Glømmi.
Vi synes det er gøy og danner et bra team, sier hun.

Det var ti band som stod på dagsorden denne lørdagen.
The Lovethugs er et av dem. De har gitt ut plate og er profilert. Bandet startet her, noe vi synes er veldig gøy, sier Glømmi.

Musikken er det viktigste.

"That Special Monkey Hug" var de første på scenen. De var på en slags turné denne dagen, ettersom de også spilte på bydelsdagen på St. Hanshaugen.

Folk samlet seg fornøyd rundt scenen. For bandet er det musikken og formidlingen av følelsene som er det viktigste.
Vi har brent ut to skiver med et par låter, men vi ønsker en rolig start med skritt for skritt, forteller Kjartan Laupstad, som er en av de fem i bandet.

Gutta begynte å spille sammen i 1994, men bandet ble lagt på is på grunn av guttas unge alder. I fjor traff de hverandre igjen, og spillingen ble tatt opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere