RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær koste seg på Stovner


Helt konge: Ole Gunnar Solskjær (34) ble fotfulgt av et stort pressekorps og flere titalls fans under visitten på Stovner. Her klinger det godt i bøssa til den pensjonerte fotballproffen fra Kristiansund.
Helt konge: Ole Gunnar Solskjær (34) ble fotfulgt av et stort pressekorps og flere titalls fans under visitten på Stovner. Her klinger det godt i bøssa til den pensjonerte fotballproffen fra Kristiansund.
Legenden skapte oppstandelse i Groruddalen under søndagens TV-aksjon. Vi elsker deg, Ole Gunnar, ropte fansen høylytt.

STovner: Stemningen var elektrisk på Stovner når den tidligere Premier League-proffen Ole Gunnar Solskjær dukket opp som bøssebærer. Et stort pressekorps og flere titalls fans slo følge med tidenes norske fotballspiller under søndagens innsamlingsrunde. Mellom alt oppstyret tok helten seg tid til å svare på spørsmål fra fans i alle aldre og skrive autografer.
Solskjær har som kjent oppnådd heltestatus langt utover Norges grenser. Og det er lett å forstå hvorfor. "Sunny" skinner både på og utenfor fotballbanen. Alltid.

Hyllet bydelen

Den pensjonerte fotballproffen forteller til Lokalavisen Grouddalen at han fikk et veldig positivt inntrykk av bydelen under søndagens snarvisitt.
Stovner har et positivt og aktivt miljø. Et kjempe sted, sier Solskjær, i det han går over kunstgressbanen på Stovner.
Det er ingen tvil om at fotballinteressen er stor her oppe, fortsetter han.
Og det var ikke helt tilfeldig at Ole Gunnar Solskjær havnet på Stovner. Det bekrefter TV-aksjonsleder Kjetil Ørbeck.
Ole Gunnar ville til et sted i hovedstaden der fotball- og sportsinteressen er stor. Det visste vi at han ville få på Stovner, forteller Ørbeck.

Omtenksom

Det klinget godt i bøssa til Solskjær under hele runden på Stovner. Han mener selv at han er privilgert som får muligheten til å være med å bidra på den nasjonale dugnaden, som i år var tilegnet Unicef.
TV-aksjonen engasjerer alle, og det er stort å kunne være med på å realisere andre barns drømmer, sier Solskjær.
Pengene fra årets aksjon går til barn og unge som har blitt rammet av hiv og aids, og dette gjorde søndagens aksjon veldig spesiell ifølge Solskjær.
Jeg forandret meg når jeg ble pappa. Det er veldig vondt å se hvor mange barn som er rammet av denne sykdommen. Vi i Norge vet ikke hvor godt vi har det, sier han til Lokalavisen.
Stovner har et positivt og aktivt miljø
Ole Gunnar Solskjær


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere