*Nettavisen* Nyheter.

Sølv er Gull

Etter en imponerende Norway Cup-turnering, kunne gutta fra Bøler (G13) heve armene som stolte sølvvinnere.

Ekeberg: Gutter 13-laget til Bøler kan smykke seg med tittelen "Sølvvinnere" etter en fantastisk innsats i årets Norway Cup. Ikke bare nådde laget hele veien frem til finalen, de ble også det aller beste laget fra våre bydeler.

Strålende keeper

Kenyanske Mathare United har vunne turneringen ved tre tidligere tilfeller og viste seg nok engang å være det beste laget i klasse D. Førsteomgangen var relativt jevnspilt, men takket være flere fantomredninger fra Bølers sisteskanse Jacob Aamodt, stod det 0-0 til pause denne nydelige og solrike fredagskvelden på Ekebergsletta. Det var også fantastisk stemning på tribunen, der flere hundre Bøler-supportere hoiet taktfast og var sterkt delaktige i å skape en virkelig flott ramme rundt finalen.

Blendende teknikk

Mathare startet den andre omgangen i et forrykende tempo og med spillere som virkelig viste sin blendende teknikk.

Det gikk bare fem minutter før Gome kunne score finalens første mål.

Med en oppvisning i eksplosivitet og fart, rundet han av hele forsvarsrekka til Bøler og satte ballen utagbart i mål. 2-0 kom bare minuttet senere ved Edwin, og dermed ble finaleresultatet det samme som da lagene møttes i det innledende gruppespillet.

All ære til Bøler

Selv om det ble finaletap for Bøler i verdens største fotballturnering, viste laget en uhyre god innsats og tuktet Mathare ved enkelte anledninger. Nordstrands Blad velger å se det slik at gutta vant sølvet og synes videre at innsatsen smaker av gull. All ære til Bøler med andre ord og store gratulasjoner til den verdige vinneren fra Kenya.

Bøler-kaptein Stian Asbjørnsen var meget fornøyd med årets turnering og det store smilet hans bekreftet dette.

Jeg har det kjempebra og jeg er også veldig stolt av laget mitt. Nå har vi den nest største pokalen i klubbhuset, og det er ikke dårlig.

Pizzafeiring

Er kanskje littegrann misfornøyd siden vi tapte, men det er jo sikkert bra når vi får tenkt oss om, forklarte super-keeperen Jacob som virkelig spilte en stor kamp i Bøler-drakta.

Nå skal vi feire med pizza, det gleder jeg meg til.

Trenerne til suksesslaget; Øivind Andersen-Gott, Solveig Kristensen og Benn Jørgensen, var også strålende fornøyde med tingenes tilstand.

Dette er helt enormt. Utrolig å se gjennom hele turneringen hvordan gutta har stått på. Må jo skryte litt av dem nå, dette er en utrolig fin gjeng bestående av meget jordnære gutter, som virkelig har fortjent denne oppmerksomheten de nå har fått. Nå blir det fest med masse pizza, avsluttet trenertrioen, godt omkranset av foreldre og andre glade supportere.

Nå har vi den nest største pokalen i klubbhuset

Stian Asbjørnsen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.