*Nettavisen* Nyheter.

Sølvgutter og fagprat på Diakon- hjemmet

Både medlemmer og andre inviteres til temakveld og konsert på Diakonhjemmet tirsdag kveld. Et av høydepunktene er sang av Sølv- guttene.

VOLVAT: - I år har vi gleden av, sammen med Diakonhjemmet Sykehus, å invitere til et felles arrangement med to faglige temaer og konsert med blant andre Sølvguttene, forteller leder for Venner av Diakonhjemmet, Sigrid Holtermann.
Det er tirsdag 29. januar kl 18 venneforeningen inviterer til temakveld og konsert i Auditoriet og atriet til Diakonhjemmets høgskole. Både medlemmer og andre er hjertelig velkomne.

Faglig program

Programmet er omfattende og består blant annet av at direktøren ved sykehuset snakker om "Diakonhjemmet sykehus i dag". Brukerutvalget vil også bli presentert, ved Hilde Sofie Hamre.
Overlege Nina Borge vil snakke om "lindrende kreftbehandlig, og klinisk sosionom Ellen Østberg forteller om samarbeid med psykiatriske pasienters pårørende.
Etter hvert av de faglige innleggene vil det være anledning til å komme med spørsmål eller kommentarer, forteller Sigrid Holtermann.

Konsert etterpå

Etter at det faglige er unnagjort, står kvelden i kulturens tegn. De to korene Sølvguttene og Sangria vil synge, og det blir servert kaffe og kringle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag