*Nettavisen* Nyheter.

Sommerdekk og nysnø

  Foto: Illustrasjonsfoto

Når man kommer med blanke sommerdekk på nysnødd vei, kan det bli problemer. Les Manglerud-politiets logg.

Hadde blanke sommerdekk

MANGLERUD: Torsdag morgen var et vanskelig å komme frem i Byggveien mellom Manglerud og Ryen. For der sto et vogntog fast.
Den øst-europeiske doningen hadde fått stopp, og kom ikke i gang igjen på sommerdekkene. Noen få centimeter nysnø hindret veigrep.

Dermed var det bare å vente på tung bergingsbil som fikk den bort. Det ble nedlagt kjøreforbud inntil nye dekk var på plass.

Innbrudd i barnehage

OPPSAL: Da de ansatte i Fuglemyra barnehage i Vetlandsveien på Oppsal kom på jobb onsdag morgen, oppdaget de at det hadde vært innbrudd i løpet av natten. En dør og et skap var brutt opp. Politiet fikk sikret spor.

Buss mot bil

MOSSEVEIEN: Onsdag morgen ble det meldt om et mindre trafikkuhell på Mosseveien. En buss hadde vært borti en personbil – og bare kjørt videre.

Den ble funnet igjen på Kolbotn. Bussfører forklarte at han ikke hadde vært borti den mindre bilen som fikk ødelagt et speil.

Ville ikke gå
BØLER: Politiet fikk onsdag formiddag melding fra Ulsrud videregående skole at de hadde en ung, ukjent mann i skolebygningen som ikke hadde noe der å gjøre og ikke ville forlate stedet selv om han var bedt om det flere ganger. Men politiets pålegg forsto han etter hvert.

Brutt opp dør

BØLER: Litt etter kl. 13 onsdag kom det melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Bølerbakken. En dør var brutt opp.

Alarmen gikk

LAMBERTSETER: Natt til torsdag ble det meldt om at en mann hadde forsvunnet fra en bil Langbølgen på Lambertseter hvor alarmen gikk. Mannen ble observert etter en stund. Han forklarte at han hadde hørt alarmen, og gått bort til bilen for å se om det hadde vært innbrudd og eventuelt kunne få varslet eier. Det var ikke tegn til brudd på bilen.

Knust rute i barnehage

LANGERUD: Torsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i Langerud barnehage, og at det hadde vært folk inne. Det var knust en vindusrute til et kontor.

Innbrudd hos frisør

SKULLERUD: Torsdag morgen kom det melding om at det hadde vært innbrudd hos frisøren i Olav Helsets vei på Skullerud. Vedkommende hadde også kommet seg inn i kafee ved siden av.

10-åring stjal godteri

BØLER: Torsdag ettermiddag kom det melding fra Mega på Bøler senter at en svært ung gutt hadde forsynt seg med godteri i butikken. Da politiet kom til stedet, kom det frem at han bare var 10 år. Han ble kjørt hjem til foreldre hvor det ble en alvorsprat.

Fant fotavtrykk

NORDSTRAND: Torsdag kveld ble det meldt om innbrudd i en bolig i Oberst Rodes vei på Nordstrand i løpet av dagen. Politiet fikk sikret spor – bl.a. fotavtrykk.

Knust rute

HOLMLIA: Torsdag kveld ble det knust en rute på Holmlia skole. Da politiet kom til stedet, var fuglene fløyet. Ruteknusingen var muligens forårsaket av snøballkasting.

Tok førerkortet

RUSTAD: Torsdag kveld stoppepolitiet i en bil i Rustadsaga. Det ble funnet marihuana i bilen, og den 24 år gamle mannen fortalte at han både hadde røkt da, og var fast bruker. Dermed forsvant førerkortet.

Snoket i hager

NORDSTRAND: Ved 02-tiden natt til fredag ble det meldt om at en mann snoket i hager og hadde vært oppe på verandaer i hus langs Mosseveien på Nordstrand. Vedkommende hadde ikke vært inne noen steder. Han ble funnet, hadde vanskelig for å forklare hvorfor han var der - og ble sendt av gårde.

Les mer fra Nordstrands Blad her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag