RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerfest for miljøvenner


Guttene feiret sommeren i Turi Sletners Miljøvernbarnehage.
Guttene feiret sommeren i Turi Sletners Miljøvernbarnehage.
- Sommeren er min, jubler Jonatan 6 år. Foreldre, besteforeldre, søsken og venner var samlet på den årlige sommerfesten i Turi Sletners Miljøvernbarnehage.

LILLEVANN: Blekkulf, vennskap og miljøvern har stått på årsplanen og nå er barna klare til å vise forestillingen: Miljøvenner.

Jacob, Jesper og Jonatan 6 år er miljødetektiver som smyger seg mellom publikum på jakt etter svanemerkete varer. Plutselig blir de overrasket av vakker musikk.

Svanesjøen av Tsjajkovskij runger innover trærne på Lillevann. Ti sjarmerende små svanebarn i alderen ett til tre år kommer dansende i florlett tyll.

Etter Svanesjøen kommer Marte 5 år, Emily 5 år og Celine 6 år, utkledd som brennmaneter. - Vi er litt sjenerte skjønner dere! For trådene våre brenner og vi tror at dere kanskje ikke vil være venner med oss.

Blekkulf og Rokkerolf kommer stormende inn på scenen med gitarer sammen med en hel stim av fisk. - Vi kan være venner, selv om vi er forskjellige, roper miljødetektivene og synger en Blekkulfsang. Publikum klapper og sommerfesten fortsetter med mat og drikke blant gode venner i strålende junisol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere