RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerfest med gammel sjarmør


VANT PUBLIKUM: Vidar Lønn-Arnesen bød på gamle slagere, humor og masse sjarme under sommerfesten i Manglerud kirke.
VANT PUBLIKUM: Vidar Lønn-Arnesen bød på gamle slagere, humor og masse sjarme under sommerfesten i Manglerud kirke. Foto: ALLE FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
Regnet pøste ned, men Vidar Lønn-Arnesen sang sola inn i hjertene til seniorene i Østensjø.

MANGLERUD: Torsdag 9.juni var det stor sommerfest for treffsentrene 60+ i Bydel Østensjø.

Del på Facebook

Allsang til gamle slagere

Høydepunktet for mange var nok underholdningen med Vidar Lønn-Arnesen og Philip Kruse. To gamle ringrever med en humor og sjarme som trollbandt publikum.

Folk lo høyt av vitser om alt fra tusenbein til den velbrukte, røde scenejakken til Lønn-Arnesen.

Gamle slagere fikk folk til å ta hverandre i armene og svinge fra side til side, synge med og ikke minst applaudere ivrig.

Regn fikk være regn denne dagen, i Manglerud kirke var stemningen på topp!

Vin og ventepølse

Sommerfesten hadde 120 deltagere. Bøler seniorsenter kunne ikke delta på grunn av en dagsutflukt, men treffsentrene på Manglerud, Rustad og Oppsal var godt representert og førte til ny rekord i borddekking inne i Manglerud kirke.

Kraftig regn førte nemlig til at grillfesten som skulle vært i hagen på Manglerud gård måtte flyttes innendørs.

Det la ingen demper på stemningen. Mens bordene ble dekket fikk gjestene sprudlevin og ventepølse i et telt, før det ble servert deilig middag og dessert.

– Vi har det så fint! Det er veldig hyggelig å møte folk fra de andre treffsentrene, sa Mette Torp og Karin Knudsen fra Oppsal.

Godt samarbeid på tvers

Koordinator for bydelens eldresentre, Heidi Karsrud Nordal, skrøt av de frivilliges innsats i forbindelse med arrangementet, og samarbeidet på tvers i bydelen.

– Hadde det ikke vært for det, kunne vi ikke flyttet inn i kirken på så kort varsel. Dette viser også at bydelens seniorer ikke nødvendigvis tilhører ett sted, men at de kan dra rundt og bli kjent på tvers. Det sosiale utvides veldig, og det er spennende og positivt for de ansatte også, sa hun fornøyd.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere