RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerfest på Tveita

En rekke kjente artister skapte stor stemning for de mange fremmøtte under markedsdagene på Tveita.

Tveita: Skyfritt på Tveita lovet arrangørene i forkant av markedsdagene på senteret. Så vel ble det ikke, men værgudene var de eneste som skuffet på sommerarrangementet. Skyene kom ironisk nok akkurat da første artist gikk på scenen torsdag ettermiddag, men det la ingen demper på stemningen hos de mange som hadde flokket seg foran scenen på parkeringsplassen. Dansegruppa Manouvres åpnet showet med en intens og energisk opptreden. Deretter gikk det slag i slag med en rekke kjente artister.
Idol-faktoren ble ivaretatt av gruppa BWY, som hadde mange fans blant publikum. Gruppa består av Trung, som var finalist i fjorårets Idol, i tillegg til semifinalist og finalist Thomas og Davis fra årets konkurranse. De tre har gått sammen om en gruppe som vi garantert får høre mer til. BWY er for øvrig forkortelse for Black White Yellow, et navn som spiller på hudfargen til de tre idolene.

Rap-favoritt

Kveldens store favoritt var nok likevel rapperen Philip. Oppegård-gutten har nettopp platedebutert med "Skulk med stil", og det var nok mange blant publikum som gjerne hadde skulket for å få med seg Philips opptreden. Hylene kom allerede da rapperen kom gående ned trappa fra øvre del av senteret sammen med sine venner. Da han senere gikk på scenen, var stemningen stor blant publikum.
En rekke andre rappere sto også på scenen i løpet av showet. Både Kleen Cut, Whimsical, Cast, Jaypea og Skills Misse Baren fikk med seg publikum på sine treffende linjer. Publikum var også i høyeste grad med da danske Infernal gikk på scenen med årets russehit "From Paris to Berlin". Det var i det hele tatt skikkelig sommerparty på Tveita senter, selv om det ikke ble like skyfritt som lovet på forhånd.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere