RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerkampanje for barn på biblioteket


For barn: Leseglede er stikkord for sommerkampanjen for barn og unge på Bydel Østensjøs to bibliotekfilialer. Foto: Nina Schyberg Olsen
For barn: Leseglede er stikkord for sommerkampanjen for barn og unge på Bydel Østensjøs to bibliotekfilialer. Foto: Nina Schyberg Olsen
Bibliotekfilialene på Bøler og Oppsal inviterer nok en gang til lesekampanje for barn i sommer. Deltagerne blir invitert på fest til høsten.

Oppsal/Bøler: Deichmanske biblioteks filialer på Bøler og Oppsal, i samarbeid med Bøler bibliotekets venner, inviterer også i år alle barn mellom 6 og 14 år til å være med på årets sommerkampanje.

Som de andre årene må barna lese fem bøker i løpet av sommerferien for å delta.

De kan lese hva de vil, så lenge det er en bok. Det kan være alt fra bildebøker til romaner. De yngste får også lov til å få litt hjelp av mamma og pappa til høytlesning. Stikkordet for sommerkampanjen er leseglede, forteller Guro Funjem ved Oppsal filial.

Skjema

Skjema for utfylling får barne på biblioteket, og det må leveres innen fredag 31. august.

Det er noen barn som leverer inn flere enn ett skjema. Noen har benyttet sommeren til å lese fem bøker om Harry Potter, mens andre har lest fem "leseløvebøker" eller fem stykker om Karsten og Petra, forteller hun.

Forfatterbesøk

De siste årene har vært mellom 80 og 100 barn på hver filial som har deltatt på sommerkampanjene og tallet er stigende.

De som deltar i år vil bli invitert på fest på biblioteket i begynnelsen av september, hvor det vil bli servert boller og brus, samt at en kjent forfatter kommer på besøk.

Jeg oppfordrer alle barn til å bli med på sommerkampanjen og ønsker alle en riktig god boksommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere