RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerleir i stallen


KOS: Oda Lippestad, Karoline Rønning Rostad og Joni Farnes synes alle det er veldig koselig med hester hver dag en hel uke.
KOS: Oda Lippestad, Karoline Rønning Rostad og Joni Farnes synes alle det er veldig koselig med hester hver dag en hel uke.
Denne uken har 21 jenter fra hele Oslo møtt opp på Alna ridesenter hver morgen til leir.

ALNA: Når du er mellom ti og 12 år og glad i hest, da er det virkelig stas å komme til et ridesenter og møte andre jenter med samme interesse. Og få stelle hester som heter Kikki og Belle og Hedda.

Del på Facebook

Jentene har fått bryne seg på trillebårer fulle av hestemøkk. De har børstet og kost og vannet. De har ridd og gjort gymøvelser på hesteryggen og leid hester. De har gitt hester mat, og de har spist deilig lunch selv.

– Dette er veldig populært, jentene lærer masse. Og har det moro innimellom med rebusløp og bading og andre aktiviteter, forteller Liv Bergstrøm, en av dem som jobber på Alna ridesenter og gjør leire som dette mulig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere