RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SommerPANTruljen


Lønnsom dukkert: Tre kvalifiseringsspørsmål om pant må besvares før publikum får sjansen til å dykke blant flaskene og lete etter store og små premier.
Lønnsom dukkert: Tre kvalifiseringsspørsmål om pant må besvares før publikum får sjansen til å dykke blant flaskene og lete etter store og små premier.
Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder panting, men selv den flinkeste panter kan bli glemsom i sommervarmen.

OSLO: Norsk Resirk sender SommerPANTruljen ut på veien som en hyggelig pantepåminnelse.

– Vår viktigste oppgave er å minne alle om å pante alt alltid, også den ene boksen eller flasken som drikkes i parken eller på stranden. Alle som selger bokser og flasker er forpliktet til å gi pant, og med over 10 000 pantesteder over hele landet er du aldri langt unna, Jakob Spieler Palmers, leder for SommerPANTruljen.

Pantebudskapet vil bli vanskelig å unngå når SommerPANTruljen er på veien for å jakte på sommerpanten. Pantere i feriemodus får en sjelden sjanse til å dykke etter premier i en pantebinge fylt med hele 16 000 plastflasker!

Gå inn på: www.resirk.no for å se reiseruten for SommerPANTruljen 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere