RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Sommerruter. Nå må #NSB komme seg tilbake på jobb»

Dommen er ute. De reisende avskyr buss for bane eller tog.

SENTRUM: NSB har i den siste tiden høstet kritikk fra reisende som mener det er uhørt at kapasiteten på linjenen fremdeles er i feriemodus, mens folk flest er tilbake fra ferie.

– Nå er ikke jeg enig i at alle er tilbake på jobb, vi har fremdeles færre reisende enn normalt, sier kommunikasjonssjef i NSB persontog, Åge-Christoffer Lundeby.

(Saken fortsetter under bildet)

Liker ikke buss for tog

Twitter representerer ikke flertallet

Kommunikasjonsjefen i NSB persontog innrømmer allikevel at det har vært flere reisende uken som har vært enn de regnet. Han forsikrer også at på mandag er de tilbake med full kapasitet.

– Dere har hatt en del misfornøyde kunder som har skrevet på Twitter i forbindelse med buss for tog denne sommeren, hva tenker du om det?

- Først vil jeg si at for hver klage på Twitter er det ti som er fornøyde, men som ikke utrykker seg gjennom de samme kanalene. Det er klart folk gjerne vil slippe å kjøre buss, og ikke minst bytte kollektivtransport flere ganger i løpet av turen, men dette har vi opplyst om i god tid i forveien, påpeker Lundeby.

LES OGSÅ:

Buss for tog i hele sommer

Buss for tog på flere strekninger

Gravearbeid stenger Østfoldbanen

Nå må du kjøre buss for tog

– Reisetiden min er tredoblet

Stenger t-banen i tolv uker

LEDER: «Passasjerne må betale svimlende summer for at Ruter skal spare penger»

NEDENFOR HAR VI SAMLET ER UTVALG TWEETS OG BILDER SOM DE REISENDE HAR LAGT UT PÅ SOSIALE MEDIER (Obs! Saken er laget via nettsiden storify.com):

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere