Gå til sidens hovedinnhold

Søndag er den store sykkeldagen

Nå er det like før sykkelen skal i bruk. Men er den i orden?

Holmlia: – I år har vi en helt ny aktivitet på Toppåsen skole. Søndag er den store sykkeldagen i regi av FAU, sier Mette Fyhn Nordeng.

Nå er det på tide å få sykkelen klar for ny sesong.

– Vi har derfor fått på plass tre flinke menn som kan vise oss hvordan vi tar vårpussen på sykkelen vår. Alle tar med sykkel, whitespirit og gamle filler, og VIPS så er sykkelen klar for sommeren, sier hun videre.

– Og dersom noen har med reservedeler som passer egen sykkel, vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe også med dette, men vi har selvsagt ikke kapasitet til å utføre større reparasjoner. Gutta gir uansett tips og råd dersom det er ting som bør gjøres med sykkelen din.

Men det er ikke bare sykkelverksted på søndag.

Dersom sykkelen har blitt for liten, så kan du selge den. I tillegg kan du selge alt av sesongens sportsutstyr, og annet som måtte fylle opp boden din.

Ungene kan selge leker de har «vokst fra» og sånn tjene en slant. GJENBRUK ER MILJØVENNLIG – og god økonomi!

– Vi har selvsagt også en kafé hvor du kan slappe av med en god kopp kaffe og deilige nystekte vafler – og kanskje er det noen som har bakt en saftig sjokoladekake? sier Mette Fyhn Nordeng.

DEN STORE SYKKELDAGEN er et miljø- og sikkerhetsmessig viktig tiltak - mange har fullt brukbare sykler stående i bod og garasje, som heller burde vært solgt til andre familier i nærmiljøet, og man bør ÅRLIG sjekke at sykkelen er driftsmessig trygg å bruke.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser