*Nettavisen* Nyheter.

Søppel ga vandrepris

Østensjøvannets Venner har kåret Oppsal skole til beste skole under fjorårets Rusken-aksjon ved Østensjøvannet. Sist fredag var det høytidelig prisoverrekkelse.

400 fjerdeklassinger fra Abildsø, Manglerud, Bøler, Høyenhall, Nøklevann, Oppsal, Rustad og Østensjø skoler var med i fjorårets Rusken-aksjon ved Østensjøvannet, der det tilsammen ble samlet inn rundt 100 avfallssekker med skrot og søppel.
Vi la spesielt merke til disse elevene fra Oppsal skole som gjorde en kjempeinnsats, forteller leder Amund Kveim i Østensjøvannets Venner.
Fredag 8. april fikk barna, som nå går i klasse 5a og 5b, belønningen sin. Den består av et flott diplom til odel og eie, i tillegg til den ettertraktede vandreprisen som ble overrakt av fjorårets vinnere fra Høyenhall skole. De to stolte elevene Louise Gangnes og Kaja Malene Korrell fikk det ærefulle oppdraget med å ta imot prisen på vegne av de to klassene som var med på dugnaden.
Vi håper at denne prisen kan være med på å danne positive holdninger hos alle brukere av Østensjøvannet Miljøpark, slik at forsøpling unngås. Disse unge søppelplukkerne er gode eksempler på hvordan alle bør opptre i vår nasjonale kulturperle, skryter Kveim.
I fjor gikk Nobelprisen for første gang til en enkeltperson som kjemper for lokalmiljøet sitt. Sånt sett blir vandreprisen vår en slags mini-Nobelpris!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag