Gå til sidens hovedinnhold

Sopranos-stjerne til Palace Grill

Steven van Zandt, bedre kjent som "Little Steven", gitaristen i Bruce Springsteens E Street Band, og som en av mafiatoppene, Silvio Dante, i Sopranos, skal i kveld være konferansier på Palace Grill.

Mandag og tirsdag sto den legendariske skuespilleren og musikeren på scenen sammen med Bruce Springsteen. I kveld kan du oppleve han i bakgården Skaugum på Palace Grill.

For to år siden startet musikeren plateselskapet Wicked Cool Records, som har et knippe små indieband i stallen, skriver Aftenposten.

Fire av dem er norske - The Jessica Fletchers, The Beat Tornadoes, Cocktail Slippers og The Launderettes.

Klokken åtte stiller "Little Steven" som konferansier når radioshowet Little Steven's Underground Garage arrangerer konsert med de samme norske bandene i bakgården Skaugum på Palace Grill i Oslo.

- Det skal bli en fin liten fest. For meg er det det samme å spille for 40 000 mennesker eller 300 på en liten klubb. Det er jo den samme tingen, nemlig musikken, som gjør folk entusiastiske begge steder. Jeg synes det er fint å leve med de to ytterlighetene, sier van Zandt til Aftenposten.

Sendes i flere land

Radioshowet hans har flere millioner lyttere i forskjellige land og sendes her i Norge via Radio Tango.

Little Steven fokuserer både på klassisk og ukjent rock, samt at han kaller seg misjonær for 50 og 60-talls rock.

Han sier til Aftenposten at han gjør dette for å spre det glade budskapet og at han synes det er altfor mye dårlig musikk på radioen.

- Jeg synes vi har en plikt til å lære folk om god rock som Eddie Cochran, Yardbirds og Ramones. Jeg vil rett og slett kunne høre god musikk når jeg skrur på radioen, ikke bare det tullet som blir sendt i dag, sier han til avisen.

Mafiaboss

Steven van Zandt gjorde sin debut som skuespiller som Silvio Dante i "Sopranos", verdens kanskje mest populære tv-serie de siste ti årene.

Han sier til Aftenposten at han savner å være skuespiller etter at siste episode rullet over skjermene i fjor.

- Jeg savner Silvio. Jeg hadde lyst til å gjøre meg ugjenkjennelig i rollen. Alle kritiserer jo musikere som blir skuespillere. Men jeg tror jo det gikk fint. For meg var det en flott erfaring å bli kjent med et helt nytt håndverk som skuespillerkunst, etter å ha vært musiker i så mange år, sier han.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene