Gå til sidens hovedinnhold

- Sørliveien er som et månelandskap

I begynnelsen av mai skrev vi om Sørliveien forbi Grønmo og frem til utfartsparkeringsplassen som var i dårlig forfatning. Nå er den enda verre. Men det er et lys i tunnellen.

Grønmo: En del av veien ser nå snart ut som et månelandskap, sier Roar T. Kruse, daglig leder av Grønmo Golfklubb.

Da vi anla golfklubben, ble vi pålagt å lage en egen parkeringsplass for våre brukere slik at vi ikke skulle oppta plasser på utfartsparkeringsplassen. Men å holde veien inn til de to plassene i orden, er det tydeligvis ingen som vil ta ansvar for.

Da vi skrev om saken sist, sa informasjonssjefen i Friluftsetaten, Anne Aakervik at dette burde være et forhold som må kunne ordnes. Men det er tydeligvis ikke så enkelt. For om det er en veibit som ligger på kommunal grunn, er det noe uklart hvilken etat som er ansvarlig for vedlikeholdet.

10 år gamle Silje Horne fra Abildsø har skrev et brev til Oslo kommune, og fått svar fra Samferdselsetaten. Der kommer det frem at denne etaten bare har ansvar frem til vekta på Grønmo.

Videre kan det virke som om Renovasjonsetaten kan ha et ansvar.

Men ansvar eller ikke; Friluftsetaten tar saken.

Jeg har fått tak i rett person hos oss, sier Anne Aakervik. Vi skulle ha lappet hullene for noen uker siden, men maskinen som skulle brukes, har vært ødelagt. Men nå er den klar, og i løpet av inneværende uke er jeg blitt lovet at arbeidet skal være gjort.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden