RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sorry – du får ikke bli med!


UTVIST: Hvitkledde spillere fra Kvernbit, men denne hvitkledde får ikke bli med i kampen, og må forlate banen høyst ufrivillig.
UTVIST: Hvitkledde spillere fra Kvernbit, men denne hvitkledde får ikke bli med i kampen, og må forlate banen høyst ufrivillig. Foto: Foto: Kristin Tufte Haga
Kanskje ikke annet å forvente enn at Svanhild stakk innom. Noen av Norway Cup-banene har naturreservat som nærmeste nabo.

RUSTAD: Mandag klokken 12 skulle Lyn-jentene (15/16 år) spille sin første Norway Cup-kamp, mot Kvernbit. Men det var flere som hadde lyst til å bli med i kampen.

Storseier for Lyn

En flott svane skyndte seg ut på banen like først kampstart, og hadde på ingen som helst måte lyst til å fjerne seg frivillig. Men en Kvernbitspiller, totalt uten svanefrykt, klart etterhvert å jage svanen av banen.

Kvernbit kunne nok heller frykte Lynjentene, som til slutt sto igjen med seier 6 - 0 over vestlandslaget.

LES ALLE VÅRE REPORTASJER FRA NORWAY CUP

Østensjøvannet

Men kanskje ikke rart Svanhild dukket opp på banen. Rustadområdet – hvor flere av Norway Cup-banene ligger – er nærmeste nabo til naturreservatet Østensjøvannet:

"Østensjøvannet er en av Norges rikeste innsjøer når det gjelder vann- og sumpvegetasjon, noe som danner grunnlaget for et et rikt fugle- og dyreliv. Artsrikdommen og den sentrale beliggenheten gjør vannet til et av landets mest benyttede rekreasjonsområder", ifølge Wikipedia.

LES OGSÅ: Vilde scoret alle fem

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere