RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En pent kledd mann spionerte mens noen tok ut penger i minibanken. Illustrasjonsfoto: Andreas Lindbæk
En pent kledd mann spionerte mens noen tok ut penger i minibanken. Illustrasjonsfoto: Andreas Lindbæk

Sortkledd mann spionerte og stjal

Onsdag ble en eldre dame ranet for et større beløp på Majorstuen. Den antatte gjerningsmannen var pent kledd i sort, sier politiet.

- Han skal ha stått og observert damen ta ut penger før hun ble ranet, sier Terje Løvstad i Majorstua Politidistrikt. Beløpet skal ha vært på rundt 22.000 kroner.

Den eldre damen skal ha puttet beløpet i en konvolutt, og oppdaget at pengene var borte når hun skulle handle i butikken. Ranet har etter all sannsynlighet skjedd i Sørkedalsveien mellom banken ved Majorstuahuset og Rema.

Mannen skal ifølge Løvstad ha et østeuropeisk utseende, med et bredt ansikt og skinnskjegg. Da ranet skal ha skjedd i rundt halv-to tiden var han ikledd sort caps, sorte olabukser, og sort jakke med hvit stripe på skulderen. Mannen skal ha vært ca. 185cm høy, og mellom 25 og 35 år.

- Hvis mannen på videobildet er raneren, og han er en kjenning av politiet så burde det ikke være så vanskelig å få tak i han, sier Løvstad til Lokalavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere