RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sosial vertinne

De nye plussleilighetene i Frogner Atrium er lagt ut for salg. Renate Hvidevold Moe er vertinnen som sørger for at beboere har det bra.

Frogner atrium: 56 leiligheter har allerede blitt solgt av 79, og vi har hatt godt oppmøte på visningene, forteller vertinnen.

Den første

Hun er Oslos første plussvertinne. Dette betyr at Moe har ansvar for de sosiale arrangementene, formidle tjenester og ha ansvar for den dagelige driften.
Om noen trenger vaktmester, kan de komme til meg, eller om det er noen som trenger leilighetspass under ferie, forklarer hun.

Plussleilighetene er som helt vanlige leiligheter, bortsett fra serviceområdene. Selv om leilighetene har kjøkken og stue, finner man felles areal med selskapsrom, dagligstue, trimrom og gjesterom.
Stuen blir nesten som en kafé. Dette er jo et sosialt konsept, sier Moe.
Gjesterommet er til for beboeres venner eller familie. Det finnes kun ett rom som man kan leie.

Fra utlandet

Idéen bak konseptet er henten fra England og USA. Service, opplevelser og trygghet står i sentrum.
Om trimrommet blir mye brukt, kan man for eksempel sette opp yoga-timer en gang i uken, det er bare fantasien som setter stopper for det man kan gjøre sammen her, smiler vertinnen og forteller at i det store og hele er dette leiligheter med ekstra service.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere