RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sosialisme i praksis

Valget er over. Statsbudsjettet er lagt frem. Nå skal vi som eier boliger i Oslo tas. En nedbetalt villa på Vinderen som har en helt annen markedsverdi enn et nedbetalt hus på Senja medfører økt skatt. De rødgrønne signaliserer at eiendom skal beskattes. Bolig hus og hjem har en verdi for de fleste av oss, men for myndighetene en spesiell verdi som skattekilde. Staten tenker eiendomsskatt, formuesskatt, inntektsskatt på bolig og avgifter dersom man skal flytte eller dersom man arver. Trykket blir tøffere, staten grådigere og vi borgere mer og mer frustrert.

Trøsten er nytt valg om 4 år. Dessverre stemte mange på Stoltenberg og Halvorsen, kanskje uten å ane konsekvensene. De som skuslet bort borgerlige stemmer og lot seg forlede, vil muligens angre. Selv er jeg klinkende klar på at boligskatt er en uting. Min investering i hus og hjem aksepterer jeg ikke at staten bruker som inntektskilde.Terje Bjøro

Venstres gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg

varamedlem Venstres bystyregruppe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere