*Nettavisen* Nyheter.

Søskenkjærligheten blomstrer fortsatt

Solveig og Ann Karin på Grefsenplatået. Foto: Foto: Utlånt

For ett år siden åpnet Solveig og Ann Karin Øyen interiørbutikk på Grefsenplatået.

GREFSEN: – Vi har også våre utfordringer som alle andre, men vi utfyller hverandre godt. Så ja, søskenkjærligheten blomstrer fortsatt, sier Ann Karin Øyen.

Søstrenes Rom for Rom heter interiørbutikken de to åpnet i fjor sommer. Ett år etter er driften i full gang, men det er en utfordring å stå imot konkurransen fra de store kjedene og kjøpesentrene i bydelen.

– Hvordan har det første året svart til forventningene dere hadde før oppstart?

– Det tar alltid litt tid å bygge opp en forretning og bli kjent i lokalmiljøet, men det var vi klar over. Likevel, med så mye hyggelige kunder og positive tilbakemeldinger så bare gleder vi oss til fortsettelsen, sier Ann Karin.

Både hun og søsteren er storfornøyde med mottakelsen i nærmiljøet, og sier de har fått mange positive tilbakemeldinger på at de etablerte seg der.

Utenom interiør og tekstiler har damene også klær.

– Så skulle man trenge noe klær til den nyfødte, en liten ting til barnebursdag eller den lille prinsessen i familien skal kles opp finner de det hos oss. Vi har også smykker, såper og kroppspleie, sier Ann Karin.

– Hvilke trender har slått an blant kundene i lokalmiljøet?

– Vanskelig å fastslå, kundene er forskjellige med ulike behov. Det som er viktig er at kundene kan komme til oss å få det de skulle ha behov for. Skulle det være noe til seg selv, en vertinnegave eller at man ønsker å fornye i stuen på badet eller soverommet., så har vi det, smiler Ann Karin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.