RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Soul og film på haugen

Husk å ta turen innom St. Hanshaugen i sommer, for å få med deg gratis film og musikkopplevelser.

St. Hanshaugen:Etter en vellykket bydelsdag 10. juni, står Haugen klar for nye kulturarrangementer.

Sommer Soul arrangeres for første gang i år på St. Hanshaugen. Fra 12 til 20 på lørdag 29. juli, blir det konsert med artister som Noora, The Vibe, Myrna Braza, og mange flere. Arrangementet arrangeres av The groove experience, som kaller seg for Oslos live funk/ soul scene.

Dette blir det 16. arrangementet vi arrangerer, og i september feirer vi toårsjubileum, sier Mikkel Aakervik. Han kan fortelle at det er første gang The groove experience holder utekonsert, og at St. Hanshaugen er ideelt for formålet.

Dugnadsånd og 25 ildsjeler står bak arrangementet, og Aakervik håper på stort oppmøte og bra vær.
Vi skal ta med store utegriller, så det er bare å ta med grillmat, sier Aakervik.

The groove experience har blant annet organisert konserter på Parkteateret, og Månefisken tidligere. Gå inn på thegrooveexperience.com for komplett program.

Forleng sommeren helt til september, og få med deg film og musikk på årets Kongene på Haugen-festival. 1. september blir det filmvisning av klassikeren Trollmannen fra Oz, i samarbeid med Arthaus. Ta med pledd, mat og drikke, og filmglede.

Neste dag blir det stor festival, med kjente og mindre kjente artister. Lars Fredrik Beckstrøm, Seven doors hotel,rockettothesky, Infidels forever er bare noen av de som skal spille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere