Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sovnet etter innbrudd i tom kafé

Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på.
Under kan du lese om de siste dagenes hendelser Manglerud-politiet har vært ute på. Foto: Illustrasjonsfoto
Teppeselgere, en kar som ville bryte seg inn i egen leilighet og to karer som overnattet etter et innbrudd i Café Utsikten. Her er politiloggen fa Manglerud politistasjon

Tre tatt med narkotika

SKULLERUD: Onsdag klokken 14.19 stanset politiet tre menn de mente oppførte seg mistenkelig i Johan Scharffenbergs vei. På to av mennene (27 og 36 år) fant politiet såpass mye narkotika at de ble pågrepet og kjørt i sentralarresten. For den 42 år gamle tredjemannen var mengden såpass liten at han ble avhørt, anmeldt for besittelse av narkotika og dimittert på stedet.

Skulle bryte seg inn i egen leilighet

MORTENSRUD: Politiet ble onsdag klokken 14.36 tilkalt av bekymrede naboer som observerte en mann som klatret opp på en veranda og videre opp på utsiden av en blokk i Jordstjerneveien. Da politiet kom til stedet fant de en 25 år gammel mann på en veranda, han erkjente klatringen og forklarte han han forsøkte å bryte seg inn i sin egen leilighet. Naboer bekreftet at det var mannen som bodde i leiligheten og saken får ingen følger.

Luktet marihuana

LAMBERTSETER: Politiet stanset klokken 01.12 natt til torsdag en personbil i Nylændet. Da vinduet ble åpnet kjente politiet tydelig lukt av marihuanarøyk. En 25 år gammel passasjer i bilen erkjente da at det var han som hadde tatt seg en blås. Han er nå anmeldt for narkotikabruk. Politiet fant også noe taggeutstyr i bilen. Avhør og anmeldelse ble gjennomført på stedet og mennene dimittert etterpå.

Stjal scooter

HAUKETO: En person prøvde, og klarte delvis, å stikke fra politiet da de ville kontrollere han i Hauketoveien klokken 04.50 natt til torsdag. Scooteren han kjørte forsvant ned i en parkeringskjeller og den 47 år gamle mannen ble like etter pågrepet etter at en hundepatrulje snuste seg fram til han. Scooteren var stjålet og mannen ble kjørt i sentralarresten og for tyveri, kjøring uten gyldig førerkort og for ikke å ha stanset for politikontroll.

Tre biler i en smell

MORTENSRUD: Like etter klokken åtte torsdag kolliderte i alt tre biler på inngående E6 ved Mortensrud. En mann klagde over smerter i ryggen og ble sendt til legevakten med ambulanse for sjekk. En bil hadde kjørt inn i en annen som igjen ble dyttet inn i den tredje bilen. Den 23 år gamle mannen som kjørte den bakerste bilen, som forårsaket ulykken, fikk førerkortet inndratt. To biler måtte tauet bort etter ulykken.

Advarer igjen mot teppeselgere

JOMFRUBRÅTEN: Politiet fikk torsdag klokken 12.31 en telefon fra en pårørende som kunne fortelle at faren som bor i Jomfrubråtveien nylig hadde hatt besøk av teppeselger på døren. Da politiet kom til adressen viste det seg at teppeselgerne hadde forlatt stedet i en hvit bil rundt 20 minutter tidligere. Mannen hadde ikke kjøpt noe og hadde ikke sluppet inn selgerne.

Når du får teppeselgere eller andre selgere på døra du er usikker på er det bare å takke pent nei og ikke slippe dem inn, oppfordrer politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Prøvde seg med falsk id

KLEMETSRUD: En 31 år gammel mann ble klokken 02.42 natt til fredag stanset i en bil ved rundkjøring i Enebakkveien på Klemetsrud. Han forsøkte seg ført med å oppgi en annen manns personalia, men ble raskt avslørt. 31-åringen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for dette og bruk av falsk personalia.

Brøt seg inn i tom kafé

UTSIKTEN: Halv seks fredag morgen var en politipatrulje på Kafe Utsikten i Kongsveien. I det tomme kafèbygget hadde noen brutt seg inn. Innbruddstyvene var å finne ikke langt unna. De lå nemlig og sov på innsiden. To øst-europeiske menn på 17 og 18 år ble pågrepet og fikk tilbringe resten av natten i sentralarresten.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!