RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Speidere på øvelsesleir

Bøler speidergruppe har vært på tur til Bremsrud ved Nøklevann. Der sto blant annet orientering med kano på programmet.

Nøklevann: Både flokken, troppen, roverne og lederne deltok på overnattingen ved Nøklevann. De yngste syklet inn, troppen gikk, og roverne padlet kanoene over til leirplassen. Dette var forberedelse til sommerens leir for flokken på Ingelsrud, men også for dem som er nye i troppen, med tanke på deres kretsleir på Håøya, beretter leder for flokken, Arne Steinstad.

Kano

En av aktivitetene var orientering i kano på Nøklevann.

Etterpå hadde de spørrekonkurranse, hvor patruljene sto i kanoene, og så måtte de stående bytte plass, noe som førte til at de ramlet uti etter hvert, forteller Steinstad.

Som seg hør og bør laget også speiderne mat på bål, og de kunne varte opp med både wok, pølser og innbakt pizza. På kvelden koste de seg rundt leirbålet, hvor det var sketsjer, historier og leker.

Venteliste

Bøler speidergruppe er nå tredjestørst i Oslo med sine 102 medlemmer. Sist høst fikk de 35 nye speidere og hadde den største økningen i hele Oslo. De har nå ventelister for å ta opp nye medlemmer, men regner med å ta inn 20-25 nye til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere