RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spellemann til Odd Nordstoga

lambertseter: Under lørdagens spellemannsprisutdeling var det mange lokale musikere som var nominert i ulike klasser. Den blide og populære sangeren Odd Nordstoga, som bor på Lambertseter, var en av kandidatene i klassen årets mannlige artist med plata "Heim te mor". Her var det Thomas Dybdahl som stakk av med den tradisjonelt mest prestisjetunge prisen. Men Nordstoga, som ble årets Spellemann i 2004, er sammen med John Vinge mennene bak musikk og produksjon av plata "Jul i Svingen", som gikk til topps som Årets barneplate.

I klassen norsk samtidsmusikk var Det Norske Kammerorkester og dirigent Terje Tønnesen fra Ljan, med utgivelsen "Corelli Machine" nominert, men måtte se seg slått av Grex Vocalis/Kork og Arne Nordheims "Draumkvedet". Nordstrandskvinnen Kristin Asbjørnsen og Wayfaring Stranger var nominert i åpen klasse med "A Spiritual Songbook", og i denne kategorien var det Hanne Hukkelberg og Rykestrasse 68 som var juryens favoritter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere