Gå til sidens hovedinnhold

Spennende førjul på Linderud senter

I år skal Groruddalen og Linderud Senter for alvor sette seg på kartet. Målet er klart: vi skal bli årets Julesenter, deklamerer senterleder Irene B. Karstad med et stort smil.

Linderud: I tillegg til gratis søndagsbuss og familieshow hver søndag, nissebesøk og alskens moro så kommer rosinen i pølsen til uken. Da drar vi til med 3xShow&Shop på tirsdag 14. onsdag 15. og torsdag 16. med nattåpent til kl. 2400.

– Men det blir langt mer enn gode julekupp å ta med seg., sier senterlederen og legger til:

– Torsdag trekker vi ut en kunde som har handlet mellom 18.00 og 22.30, og vedkommende kan fylle opp igjen lommeboken med 25000 blanke kroner. Vi trekker blant dem som er der, så en person går meget blid ut av senteret.

Karstad forteller at de ønsker å skape en fin og positiv ramme rundt juleshoppingen.

– Mange opplever det som et stress å rekke alt, du skal hente og bringe barn, delta i avslutninger på skolen, håndballen, gym og SFO og julebord med kollegaer, men hvor blir det tid til egen kos og julehandel med ektefellen, kjæresten eller venner?

– Vi har også en hyggelig tradisjon under nattåpent før jul, da serverer vi spekemat og potetsalat hver kveld, avslutter Irene B. Karstad

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto