RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende innspurt

Greis Innbandy gutter elite er uslåelige med fullt lag. Søndag ble Tåsen slått etter en thriller-avslutning.

Haugenstua: Guttespillerne i Grei gjør det bra på flere arenaer. I vinterhalvåret er det innebandy som gjelder, mens om sommeren tar fotballen over. Men fotballsesongen begynner tidligere vært år, og det lider innebandyen under.
Vi var ubeseiret frem til jul, men så begynte fotballen igjen, og da ble vi litt redusert, sier trener Espen Johannessen. Uten et par av spillerne har Grei-guttene gått på et par tap etter jul, men laget holder en plass rundt midten av tabellen - og burde være klart bedre enn helgens motstandere fra Tåsen.
Grei-guttene fikk imidlertid en skjev start på oppgjøret sist helg. Det var Tåsen som ledet 1-0 etter første periode. Grei satte da opp tempoet et hakk. Vanligvis ligger laget lavt og satser på raske angrep. Nå presset Grei-guttene høyt for å holde tempoet oppe kampen igjennom.
Vi er godt trent og ble bedre i andre og tredje periode. Tåsen manglet sin beste spiller grunnet landslagssamling i dag, men jeg tror ikke det var noen fordel for oss. Det virker som gutta kanskje tar litt lett på kampen, forklarer Espen Johannessen.
De to beste lagene i avdelingen går til norgesmesterskapet. Det kan bli tøft for Grei, som har Holum og Tunet i de to neste kampene. Men hvis Grei mønstrer fullt lag, kan de bli vanskelige å slå for noen og enhver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere