RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende lokalderby


Kristine Breistøl noterte seg for ni fulltreffere mot
erkerivalene fra Nordstrand.
Kristine Breistøl noterte seg for ni fulltreffere mot erkerivalene fra Nordstrand. Foto: FOTO: Thomas Granerød
Bækkelaget og Nordstrand braket sammen til en herlig duell i første runde av Spar-serien fredag.

Bækkelagets SK 20 (10)
Nordstrand IF 24 (11)

BEKKELAGET: Det var fullt trøkk fra begge lag da J18-spillerne til BSK og Nordstrand inviterte til håndball fest for de mange fremmøtte tilskueren fredag kveld.

Tuktet favorittene

Gjestende Nordstrand hadde et klart favorittstempel i forkant av kampen, men BSK ga alt de hadde for å stikke kjepper i hjulene på favorittene.

Dette klarte vertene til gangs i den første omgangen, anført av en solid målvakt i Henriette Lunde og en meget opplagt Kristine Breistøl.

Viste landslagsklasse

Sistnevnte Breistøl viste hvorfor hun er tatt ut på landslaget med sine ni fulltreffere mot landslagskollega Hedda Tollefsrud i NIF-målet - uten at Tollefsrud spilte noen dårlig kamp av den grunn, snarere tvert i mot.

– Jeg synes vi klarte oss bra mot Nordstrand og vi ga dem real motstand, synd det bare ikke holdt hele kampen ut, forteller Breistøl, som også endte kampen som toppscorer.

– Ikke helt godkjent

Ved pause var stillingen 10-11 til Nordstrand - et resultat laget ikke ville være bekjent med;

– BSK hever seg alltid mot oss og vi hadde nok noen nerver i starten av denne kampen. Ikke helt godkjent kan du si, men vi spilte bedre i den andre omgangen, sier Mathilde Andresen.

Skal vinne Spar-serien

Dette hadde Andresen helt rett i. Etter hvilen markerte gjestene seg bedre i kampen, selv om BSK aldri ble spilt ut. Til slutt kunne Nordstrand ta til takke med en en 20-24 seier - og Andresen var glad den første kampen var ferdigspilt;

– Selv om ikke dette var en optimal kamp fra vår side, så fikk vi en seier i første runde. Vi har jo som klart mål å vinne Spar-serien og det er deilig at den første kampen mot BSK nå er unnagjort, fortsetter Andresen.

– Stor prestasjon

Hjemmelagets sisteskanse, Henriette Lunde, var veldig fornøyd med kampen, selv om det ble firemålstap for Nordstrand;

– Jeg synes det er en stor prestasjon av oss å bare tape med fire mål mot dette laget. De er jo favoritter til å vinne hele serien, forteller Lunde, som tidvis stengte målet i den første omgangen.

BSK viste med godt spill at de hadde en god mulighet til å kapre poeng og stemningen var veldig bra i garderoben i pausen;

– Etter en veldig god førsteomgang så var vi veldig gira i pausen. Vi ville ut å ta Nordstrand, og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli litt bitter av å tape for dem, men det ble jeg, og det er jo egentlig veldig positivt, avslutter en smilende Lunde til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere