Spennende nye spillere

Nå er det ganske lenge siden jeg har skrevet til dere, men jeg har hatt utrolig mye å gjøre de siste månedene. Vår gode og viktige kaptein Tommy Berntsen ble på et tidlig tidspunkt i sesongen skadet, noe som gjorde at jeg fikk kapteinsbindet, en oppgave som er veldig viktig å ta vare på i denne klubben. Jeg føler jeg har klart jobben bra til tross for at resultatene har uteblitt, noe det er flere grunner til.

Men la oss heller se fremover mot det som forhåpentligvis blir vår høst. For jeg har stor tro på dette laget, og med min landsmann Rasmus Daugaard på plass, samt Ezekiel Bala (Ezy) og Chinedu Obasi Ogbuke (Edu) tror jeg vi har fått de tilskuddene som gjør stallen vår så å si komplett. I mellomtiden får vi håpe Tommy blir frisk og rask, at Espen fortsetter den fine trenden han har vist, og at Dylan prikker inn formen.

Jeg gleder meg veldig til å spille med Rasmus Daugaard igjen. Han er en typisk moderne back som liker å være med i den offensive oppbyggingen av spillet. I den danske ligaen i år var han en av de absolutt beste backene og scoret høyt på listen over backene med flest og mest presise innlegg. Med tanke på at vi har store og sterke spillere i boksen som Magnus Powell og Jo Tessem er det uhyre viktig at dette sitter. All ære til de backene vi har i dag, dette er gode fotballspillere så Rasmus får det ikke enkelt, men at det blir en form for konkurranse på de plassene kommer bare til å gjøre oss bedre.

Edu er en spiller sikkert mange av dere husker, og særlig for måten han parkerte Brann på i Oslo i fjor. På det tidspunktet var det ikke mange som hadde hørt om han, og jeg ble fortalt at kommentatorene til TV2 var i ekstase over spillet hans i den kampen. Det var jo også han som ble matchvinner etter å ha løpt fra hele Bergen ganske enkelt og greit. Klart det er viktig for oss å få med han i høst!

Ezy er også en god spiller, og hans store force er farten hans. På testene våre i fjor satte han ny rekord for spillere i Tippeligaen da han løp 40-meteren på 4,64. Dette er ekstremt raskt og kan han få jobbet med bakrommet mot store tunge midtstoppere kan han fort bli en slager i Tippeligaen, enten i år eller neste år.

Når du leser dette er hele a-laget på ferie, og det skal bli deilig å komme seg vekk fra alt og alle. Ikke misforstå det slik at jeg ikke liker å være i klubben, men jeg ser disse gutta nesten hver eneste dag hele året og derfor er det helrig å komme seg vekk noen dager og bare kose meg med familien.
Håper alle dere Lyn-supportere får en aldeles herlig ferie!

Steven

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.