RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spennende utstilling på Steinbruddet

Det var full klaff under Synnøve Dyrkorn og Ann-Kristin Haugens debututstilling søndag.

KALBAKKEN: Søndag åpnet de nemlig sin første separatutstilling på Steinbruddet kunst- og kultursenter på Kalbakken.

– Dagen har gått over all forventning! Det har vært mange besøkende, og vi har til og med solgt endel bilder, forteller Ann-Kristin og Synnøve, som henholdsvis kommer fra Økernbråten og Stovner.

– Vi har jobbet med denne utstillingen i tre kvart år, og det er utrolig deilig å se at vi faktisk kom i mål.

Mens Synnøve er opptatt av flater, rytmer, og bevegelse, eksperimenterer Ann-Kristin med former og farger. Begge har de en non-figurativ abstrakt malerstil, og ønsker å lage kunst alle kan forstå.

– Det begynte egentlig med at vi bestemte oss for å begynne på malerkurs på kveldstid. Det ga medsmak, så vi begynte på skole på dagtid. Etter det har det egentlig bare utviklet seg, og vi er utrolig stolte og galde over å kunne åpne vår egen utstilling i dag, forteller damene, som begge er elever ved Nydalen Kunstfagskole.

Utstillingen kan du se på galleri Steinbruddet onsdag og fredag fra 11 til 15, samt søndager fra 12 til 15, fram til 4. mars.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere