RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sperret 82-åring inne


Tove Bøhn viser en del av trær og kvist som ble brukt til å sperre inngangsdøren. Trefjerningen i Ombergveien er ikke gjort på hennes tomt, så hun er uforskyldt blitt innblandet.
Tove Bøhn viser en del av trær og kvist som ble brukt til å sperre inngangsdøren. Trefjerningen i Ombergveien er ikke gjort på hennes tomt, så hun er uforskyldt blitt innblandet. Foto: Foto: Vidar Bakken
Den eldre kvinnen i Ombergveien ble skremt da noen bevisst blokkerte utgangsdøren så hun ikke kom ut.

LILLEAKER: – Jeg kunne ikke komme ut. Noen hadde flettet sammen trær og grener, tredd de sammen med takrennen og sperret utgangsdøren. Jeg skjønte ingenting da det var umulig å få opp døren, sier Tove Bøhn.

 
 

 

– Hvem vil meg vondt

Bøhn som snart fyller 82 år ble naturlig nok skremt av hendelsen torsdag ettermiddag i forrige uke.

– Jeg holdt på å begynne å gråte. Hvem er det som vil meg så vondt. Det må være noen som er rasende på meg, sier Bøhn som har en mistanke om bakgrunnen for det som har skjedd.

Vil hevne seg

– På nabotomten er det et firma som har fjernet trær og kratt rundt en telefonstolpe. Disse ble slengt langs kanten i svingen her i Ombergveien. Det er trangt i veien og kvistene har nok stukket ut i veibanen. Kanskje det er en bileier som har fått ripet opp lakken på bilen og blitt sint, sier Bøhn.

– Så har han eller hun trodd at dette kommer fra min tomt og vil hevne seg. Så har de dratt trær og kvist opp foran min inngangsdør. En del av kvistene var også lagt på bilen til naboen som bor i samme hus. De ble også forskrekket, sier hun, som fikk hjelp av naboene for å få fjernet sperringen.

Utrygg

– Jeg blir lei meg. Jeg synes det er så feigt av vedkommende å ikke ta kontakt for å få en forklaring. Nå føler jeg meg utrygg fordi jeg ikke er sikker på grunnen til at noen ville sperre meg inne. Dette er gjort med fullt overlegg og noen må ha brukt tid for å få til sperringen. Tenk om det hadde skjedd noe der jeg bor i 2. etasje og jeg måtte raskt ut av huset, sier Bøhn.

Saken er politianmeldt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere