RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sperret t-banestasjon etter koffert-funn


Hellerud t-banestasjon er sperret av mandag formiddag, etter at en koffert er hensatt på en t-banevogn. Dette bildet er fra samme stasjon ved en tidligere anledning.
Hellerud t-banestasjon er sperret av mandag formiddag, etter at en koffert er hensatt på en t-banevogn. Dette bildet er fra samme stasjon ved en tidligere anledning. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
En mystisk koffert på en t-banevogn skapte dramatikk på Hellerud.

HELLERUD: Politiet melder mandag formiddag at det er hensatt en koffert på en t-banevogn. Dette har ført til at Hellerud T-banestasjon er sperret av.

– Området er avsperret, og bombegruppa er på vei, skriver politiet på Twitter.

Både Ruter bekrefter også at stasjonen er stengt for trafikk inntil videre. Dette rammer t-banens linje 2 og 3.

Politiets operasjonsleder Tore Solberg opplyser til Dagbladet at det var passasjerer på T-banen som ble bekymret da de fikk øye på en koffert.

– De varslet føreren, som igjen varslet oss. Vi har sperret av og venter på bombegruppa. Stasjonen og nærliggende områder er evakuert, sier Solberg.

Ifølge Nettavisen mener vitner at kofferten ikke er gjenglemt, men ble satt igjen med vilje.

Klokken 11.19 opplyser politiet på Twitter at også Tvetenveien, som går rett forbi t-banestasjonen, er stengt fra bunnen av Tveitabakken til rundkjøringen oppe ved senteret.

Like før klokken 12.30 opplyser politiet på Twitter at bombegruppas undersøkelser viste at kofferten var tom. Sperringene er derfor fjernet igjen, og t-banetrafikken kan gjenopptas.

Les også: Forsøkte å dytte mann foran t-banen på Hellerud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere