RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill: Familiemoro fra Spielberg


ANMELDT: Boom Blox
ANMELDT: Boom Blox Foto: Foto:
Steven Spielbergs første spill er befriende enkel og vennlig moro.

GAMER.NO: For første gang noensinne har filmregissøren Steven Spielberg hatt rollen som kreativ leder på et spillprosjekt. Spillet er et samarbeid med EA Games, og bytter ut Spielbergs vante persondramaer med lettfattelig lek og uhøytidelig moro.

Les også anmeldelsen av Armageddon Empires

Boom Blox er et gåteløsningsspill hvor du skal stable, rasere eller skyve på klossekonstruksjoner. For eksempel byr det på Jenga-aktige tårn, hvor det gjelder å fjerne en og en brikke etter tur uten at alt raser. Andre oppgaver kan gå ut på å kaste en ball mot en klossebygning og treffe akkurat det riktige svake punktet, slik at hele stasen faller sammen. Eller det kan handle om å skape realistiske, fysiske kjedereaksjoner kanskje ved hjelp av den innebyggede byggeverktøyet, som lar deg lage dine egne brett.

Les også: Mass Effect ferdig

Styringen er svært enkel, og bruker Wii-en for hva den er verdt. Alt du trenger å gjøre er å peke på skjermen og trykke. Det føles tilfredsstillende konkret å gripe inn i spillverdenen med en virtuell hånd på denne måten, og kontrollene er spillets største triumf. For å være stø på hånden i spillet, må du rett og slett være stø på hånden i virkeligheten også.

Les også: Den sjarmerende brødboksen

Skal du spille alene, er Boom Blox litt for uintelligent til at det når de helt store høydene. Det er sammen med andre at spillet er best: Har du familie eller jevnlig vennebesøk, er dette sosialt og artig tidsfordriv for opp til fire spillere.

Les også: Dinosaurkamp på DS


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere