RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill: Kongen av arkaderacing


ANMELDT: Trackmania United Forever.
ANMELDT: Trackmania United Forever.
Trackmania er tilbake, større og bedre enn noensinne.

GAMER.NO: Siden den første versjonen dukket opp i 2003, har Trackmania-serien hektet tusenvis av spillere verden over. Suksessoppskriften er enkel: Herlig arkaderacing kombinert med et enkelt, lettfattelig baneredigeringsverktøy og en omfattende onlinedel.

Les også anmeldelsen: Bilspillenes actionkonge

I fjor kom Trackmania United, som samlet innholdet fra Trackmania, Trackmania Sunrise og Trackmania Nations i ett eneste spill, med en haug av nye muligheter lagt til for ekstra moro. Nå har Nadeo lansert Trackmania United Forever, en forbedret utgave av United.

Les også: Shaun White er klar for pikselfjell

Her får vi sju ulike biler med hvert sitt dedikerte miljø, hundrevis av byggeklosser som vi kan lage egne baner med og mulighet til å spille på disse banene mot tusenvis av andre spillere fra hele verden. United Forever er også kompatibelt med gratisspillet Trackmania Nations Forever, slik at United-spillere kan spille mot Nations-spillere og omvendt.

Les også: Velkommen til Hyboria

Nyheter denne gang inkluderer større muligheter for kommunikasjon mellom brukere, en rekke nye byggeklosser og imponerende ny grafikk i de tre eldste miljøene. Ellers er det meste som før. Og med tanke på hvor herlig Trackmania United var i utgangspunktet, er dette bare positivt.

Les også: Pornokopi av Age of Conan

Hvis du allerede har Trackmania United, kan du laste ned Forever-utgaven helt gratis. Denne butikkutgaven er kun for de som ikke har kjøpt Trackmania United ennå og kombinasjonen av det klassiske Trackmania-gameplayet, tonnevis av innhold og en mengde nyheter gir deg få gode grunner til fortsatt å leve uten Trackmania United.

Les også: Stump røyken med DS

Les en mer omfattende anmeldelse av Trackmania United Forever på Gamer.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere