RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill: Rå bilaction


ANMELDT: Race Driver: Grid
ANMELDT: Race Driver: Grid
Codemasters trekker et nytt, glimrende bilspill opp av sin utviklerhatt.

GAMER.NO: I fjor ble Colin McRae: Dirt en av de store bilspillsuksessene, og fikk ros av anmeldere verden over. Nå er Codemasters tilbake med et nytt bilspill, Race Driver: Grid. Her må vi hevde oss innen intens by- og banekjøring i USA, Europa og Japan. Spillet kjører på samme spillmotor som Dirt, så likhetene er mange.

Les anmeldelsen av Colin McRae: Dirt på Gamer. no

Grid ligger et sted midt mellom arkade og simulasjon, så de som er ute etter maksimal realisme kan droppe dette spillet. De som vil ha ren racingmoro bør imidlertid lese videre.

Les også: Si farvel til fritiden din!

Kjørefølelsen er for det meste god, og det er herlig å navigere seg gjennom løp der motstanderne er mange og blodtørstige. Den kunstige intelligensen er meget aggressiv og går ikke av veien for å ødelegge for deg eller noen av konkurrentene. Fordelen med dette er at løp aldri er tapt, for rivalene kan plutselig finne på å snurre av veien.

Les også: Dødens datter redder verden

Visuelt sett er Grid helt der oppe blant de peneste konsollspillene. Skademodellen er lekker, bilfysikken akseptabel og de mange banene er varierte og svært detaljrike. Lyden er også meget forseggjort, og det er ikke vanskelig å finne frem følelsen av å sitte i en vaskeekte racingbil.

Les også: Sniktitt: Tom Clancy's Endwar

Race Driver: Grid er en sterk kandidat til årets beste bilspill. Her kan du bygge ditt eget lag og føre det til suksess og rikdom på et mylder av flotte baner. I tillegg skader det ikke at man kan møte menneskelig motstand over nett og vise verden hvem som er best på landeveien. Med alle lisenser i orden er dermed Grid et sikkert kjøp for bilinteresserte spillere.

Les en mer omfattende anmeldelse av Race Driver: Grid på Gamer.no

Les også: FIFA 08 for N-Gage: Mobil straffebom

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere