RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill: Skrullete og sjarmerende


ANMELDT: Beautiful Katamari
ANMELDT: Beautiful Katamari
Om du noen gang har hatt et ønske om å tette igjen svarte hull, har du sjansen nå.

GAMER.NO: Japan er et fantastisk land. I solens rike kommer de opp med de mest skrullete ideene, og det er lett å lure på hvor de egentlig tar all kreativiteten ifra. Beautiful Katamari er det siste spillet om kongen av kosmos og de små barna hans som må rulle baller over jorden.

Denne gang har kongen vært ganske uheldig under et slag tennis. Med sine superkrefter har han slått ballen gjennom himmelen, og med det har han dannet et sort hull som suger til seg alt som finnes av planeter.

Din jobb blir å lage nye. Med en snål ball som går under navnet katamari, må du rulle opp forskjellige gjenstander for å lage de tapte planetene på ny. I starten kan du bare rulle opp små ting, men etter hvert som du plukker med deg alt fra leketøysfigurer til knappenåler, vil katamarien vokse, og du kan plukke opp større ting.

Det er utrolig sjarmerende og morsomt, og den elleville popmusikken gjør opplevelsen komplett. Derfor er det lett å bli sjokka og trist når rulleteksten viser seg på skjermen etter knappe tre timer. Verdien på Beautiful Katamari synker drastisk ved gjentatt spilling, alt du kan gjøre er å utføre gamle oppdrag på nytt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere