RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill: Slakt og venner


ANMELDT: Kingdom Under Fire: Circle of Doom
ANMELDT: Kingdom Under Fire: Circle of Doom
Kingdom Under Fire-serien dropper strategien og satser på intens action.

GAMER.NO: Selv om Circle of Doom først og fremst tvinger deg til å hogge ned fiende etter fiende i time etter time er det samtidig veldig mye mer. Ikke bare trykker du som en helt på slåknappen. Du gjør det sammen med andre også.

Dette i seg selv høres kanskje ikke så spennende ut. Likevel blir du sugd inn i en fascinerende verden der vakre, men groteske områder blir tett fulgt av fantastisk musikk. Disse effektive virkemidlene får deg til å gi spillet noen timer, og i løpet av disse timene innser du hva Circle of Doom virkelig har å by på.

Det er i de underliggende systemene dybden ligger. Du kan kombinere våpen for å skreddersy dine egne, og du kan ende opp med alt fra varmesøkende piler til sverd som suger liv fra motstanderne, samtidig som de gjør mer skade for hvert slag.

Spillet er temmelig repeterende: Du bruker et nifst antall timer på å gå gjennom områder som ser ganske like ut, men du innser også at du egentlig ikke bryr deg. Du har det moro, du vil drepe mer, og du vil få tak i bedre utstyr, og mer kan vi vel egentlig ikke forlange.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere