*Nettavisen* Nyheter.

Spill: Umiddelbar kulthit

ANMELDT: No More Heroes.

No More Heroes er smart nok til å beundres, men for kaotisk til å elskes.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Klikk på bildet for å forstørre.

 

GAMER.NO: Her spiller du den japanofile, samlegale wrestlingtilhengeren Travis Touchdown, som en bedugget aften roter seg inn i en alle-dreper-alle-liga. Reglene klare: For å klatre på rangstigen må man drepe dem som sitter der fra før. Med en lyssabel han har kjøpt på Internett legger Travis ut, med ungdommelig overmot og total mangel på gangsyn, fast bestemt på at han skal nå førsteplassen. Ja, for gjør han det, kan det være at den søte piken med den franske aksenten vil, vel, gjøre "det" med ham.

Jada, det er en surrete og usannsynlig historie, men det er hele poenget. No More Heroes er et spill som bader i flåsete dialoger og usannsynlige figurer. Som forgjengeren er det et spill som slekter tungt på mer absurde actiontegneserier, og dette stilistiske tilsnittet slutter aldri å underholde. Problemet er imidlertid at de andre delene av spillet så ofte faller gjennom.

Selve slåssingen foregår ved en kombinasjon av knappetrykk og håndbevegelser, og klarer det kunststykket på samme tid å være svært tilfredsstillende og forholdsvis ensformig. Den GTA-liknende byen som binder oppdragene sammen er dessuten trist og uinteressant, og oppleves mer som hindring enn premiering.

No More Heroes finner en god rytme etterhvert, og er lett å forelske seg i, men variasjonen er for dårlig og grunnspillet for uinteressant til at det når de spillmessige høydene den absurde historien legger opp til.

Les en mer omfattende anmeldelse: Gamer.no anmelder No More Heroes

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag