RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bandet velger å spille støttekonsert for Brakkebygrenda når de spiller sin første konsert.
Bandet velger å spille støttekonsert for Brakkebygrenda når de spiller sin første konsert.

Spiller for Brakkeby

Gitaristen i Knuste Ruter var med på å starte bokollektivet Brakkebygrenda. Dermed var det et naturlig å åpne med en støttekonsert for okkupantene.

GAMLEBYEN: Gitaristen i bandet, Mr. Møkk, var med på å starte Brakkebygrenda og bodde der inntil for litt over et års tid siden. Når de nå er trua med utkastelse er det derfor naturlig for oss å støtte opp om plassen, forteller vokalist, Kjetil Bergsås Mikkelsen i bandet Knuste Ruter.

Forkastelig

Brakkebygrenda har den siste tiden vært et hett politisk tema, som følge av en mangeårig kamp om tomta i St. Halvards gate 27.

Vi synes det er viktig å støtte Brakkebygrenda fordi de ved eksempel viser at det er mulig å velge alternative, mer bærekraftige livsstiler enn det som er vanlig. Det er forkastelig av kommunen å gi en eiendomspekulant som gjennom flere tiår har forsømt eiendommen enda en mulighet til å ta plassen fra de som de siste åtte åra faktisk har brukt den fornuftig. Penga som kommer inn håper vi vil gå til å gjøre grenda til et enda bedre sted å bo. I verste fall vil det være økonomisk støtte til en gjeng kommende husløse, forteller Bergsås Mikkelsen.

Hard Core

Bandet spiller hardcore pønk fra indre øst, slik Oslo-band som Stengte Dører, Kafka Prosess og So Much Hate gjorde det på 80-tallet, skal vi tro bandets medlemmer, som blant annet er hentet fra Bøyen Beng, Hevn og Summon the Crows.

Bandet jobber nå også med sin debut-EP, som kommer ut i løpet av sommeren.
Første smakebit kommer altså lørdag i Brakkebygrenda cirka klokka 21.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere