Gå til sidens hovedinnhold

Spiller for Brakkeby

Gitaristen i Knuste Ruter var med på å starte bokollektivet Brakkebygrenda. Dermed var det et naturlig å åpne med en støttekonsert for okkupantene.

GAMLEBYEN: Gitaristen i bandet, Mr. Møkk, var med på å starte Brakkebygrenda og bodde der inntil for litt over et års tid siden. Når de nå er trua med utkastelse er det derfor naturlig for oss å støtte opp om plassen, forteller vokalist, Kjetil Bergsås Mikkelsen i bandet Knuste Ruter.

Forkastelig

Brakkebygrenda har den siste tiden vært et hett politisk tema, som følge av en mangeårig kamp om tomta i St. Halvards gate 27.

Vi synes det er viktig å støtte Brakkebygrenda fordi de ved eksempel viser at det er mulig å velge alternative, mer bærekraftige livsstiler enn det som er vanlig. Det er forkastelig av kommunen å gi en eiendomspekulant som gjennom flere tiår har forsømt eiendommen enda en mulighet til å ta plassen fra de som de siste åtte åra faktisk har brukt den fornuftig. Penga som kommer inn håper vi vil gå til å gjøre grenda til et enda bedre sted å bo. I verste fall vil det være økonomisk støtte til en gjeng kommende husløse, forteller Bergsås Mikkelsen.

Hard Core

Bandet spiller hardcore pønk fra indre øst, slik Oslo-band som Stengte Dører, Kafka Prosess og So Much Hate gjorde det på 80-tallet, skal vi tro bandets medlemmer, som blant annet er hentet fra Bøyen Beng, Hevn og Summon the Crows.

Bandet jobber nå også med sin debut-EP, som kommer ut i løpet av sommeren.
Første smakebit kommer altså lørdag i Brakkebygrenda cirka klokka 21.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget