RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Captain Credible er kjent for å lage heftige sceneshow. 
FOTO: FOSSREVYEN
Captain Credible er kjent for å lage heftige sceneshow. FOTO: FOSSREVYEN

Spiller for Foss

Fossrevyen ble frastjålet utstyr for over hundre tusen, nå arrangerer de støttekonsert.

LØKKA: Førstkommende lørdag blir det liv i Fabrikken i Malmøgata 2.

Da avholder nemlig elever og venner av Foss videregående støttekonsert. For rundt en måned siden hadde revyen innbrudd og ble frastjålet utstyr til en verdi av rundt 120.000 kroner.

– Rommet der vi har revyerutstyret er rasert. Vi er frastjålet en prosjektor, masse mikrofoner, gitar og gitarutstyr. Det er snakk om verdier på til sammen rundt 120 000 kroner, sa revysjef Ole Kristian Knudsen i Fossrevyen den gangen.

Nå har imidlertid krefter ved skolen stablet en støttekonsert på beina, og førstkommende lørdag står en rekke artister på scenen på Fabrikken. Blant annet tidligere Foss-elev Amina, kjent fra «99 % ærlig», nåværende elev Sama D og headliner Captain Credible skal lage show.

– Det blir et arrangement med konserter av både Foss VGS egne talenter samt headlineren Captain Credible, auksjon av populære karakterer fra revyen (skuespillerne), kakesalg, lotteri og god mat. Altså noe for hele familien, forteller pr-ansvarlig Thea Nygaard Grimstvedt.

Konserten vil koste 80 kroner for de under 20 og hundre kroner for de over og det hele braker løs klokka 18.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere