RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spiller inn egen skolesang


Solister: Frida Elise W. Bjørkvold 7c og Emma Rise Sanne 5b er to av solistene på den nye skolesangen til Trasop skole.
Solister: Frida Elise W. Bjørkvold 7c og Emma Rise Sanne 5b er to av solistene på den nye skolesangen til Trasop skole.
Trasop skole feirer 50 år neste år, men har allerede begynt å forberede seg. Nå spiller de inn sin nyskrevne skolesang på CD.

Trasop/Torshov: Jeg syntes dette jubileet var en passende anledning til å gi skolen en egen sang, sier rektor på Trasop skole Elisabeth Fremmergård.

Solister

Nordstrands Blad møter henne og åtte elever fra Trasop skole i Rainbow Studios på Torshov, hvor de skal spille inn soliststemmene til sangen.

Dette er litt skummelt, men mest morsomt. Det er spennende å være i et studio, forteller Marie Aarseth Moen 4a, Emma Rise Sanne 5b, Frida Elise W. Bjørkvold 7c, Mathias Aleksander Eikenes Randen 6b, Victoria Trollebø Jørgensen 7b, Kaja Melhus Garborg 7b, Daniel Østvang Fredriksen 7c og Elin Maria Elisabeth Nilsen 7b.

Rapper

De ble plukket ut til å være solister gjennom en audition forrige skoleår, og måtte kjempe om plassen sammen med 100 elever.

Fire av dem skal synge versene på sangen, mens de fire andre skal rappe. Elin, Kaja og Victoria vant konkurransen om å skrive den beste rappen.

Trasop er skolen vi alle liker, her leker både gutter og piker, Trasop det er skolen vår, den er 50 år - YO! rapper de i kor sammen med Daniel.

Sangen handler om skolen vår, at den er 50 og at det er fint å være der, forteller de nye sangstjernene.

Hjerte for skolen

Rektor Fremmergård har skrevet teksten til den nye skolesangen og broren hennes Jan Wang Engedahl har skrevet melodien. Sammen med en annen bror og en av lærerne på skolen spiller Fremmergård alle instrumentene på plata. Mandag skal hele skolen i studio for å spille inn refrenget.

Vi skal selge plata i forbindelse med jubileumsuka vår i mars neste år. Det skal trykkes opp 2000 eksemplarer og håper vi får solgt nok til at vi får et lite overskudd. Det skal i så fall gå til Redd Barna, sier Fremmergård, før hun loser de fire første elevene inn i innspillingsstudioet.

De har sommerfugler i magen, men etter å ha fått øvd seg litt med headset og mikrofoner har de fått taket på det og synger av full hals;

Trasop skole i vårt hjerte bor, vi er stolt av deg! Derfor synger alle høyt i kor, hei - hei, glad i deg!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere