RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spiller om E-cup

Tirsdag kveld braker det løs med lokaloppgjør mellom BSK og NIF i Bækkelagshallen. Vinneren får plass i neste års EHF-cup. Taperen blir hjemme.

Bekkelaget: BSK hadde sjansen til å avgjøre alt selv i lørdagens kamp mot Gjerpen, men kastet bort den matchballen med alt for dålig spill og innsats.

For hadde BSK vunnet den kampen, så hadde de spilt i Cupvinnercupen. Og NIF hadde vært klare for EHF-cupen. Nå må BSK og NIF isteden spille om en ledig plass i den minst gjeve av turneringene i Europa - nemlig EHF-cupen.

Trener Frode Scheie var ingen blid mann etter lørdagens tap. Ikke på grunn av tapet, men på grunn av hele oppsettet med kvalikkampene.

Jeg synes det er veldig tøvete at vi i løpet av tre dager skal avgjøre hvilke lag som får spille ute i Europa neste sesong.

Scheie er oppgitt over forbundet.

Jeg synes dette er en "skandale" fra forbundets side, og noen må gå inn å gjøre noe med regelverket. Vi var i form når serien ble spilt tidligere i vinter, og ikke nå langt ute i mai måned, sier Scheie.

Egne feil

At laget hans tapte 24-28 for Gjerpen var forsåvidt greit nok.

Vi taper på grunn av at egne ferdigheter ikke er bra nok. Vi gjør femten tekniske feil før pause, og litt færre i andre omgang. Og det holder ikke på dette nivået her, sier Scheie.

Han er ikke i tvil om hvem som er favoritt i tirsdagens oppgjør i Bækkelagshallen.

NIF er i knallform om dagen, og er store favoritter mot oss. De "knuste" Tertnes, og spilte jevnt mot Byåsen. Jo, NIF er skikkelig i dytten, sier Frode Scheie.

PS! Best hos BSK var svenske Johanna Aronsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere